ترکیبات فعال موجود در انار از التهابات در بدن، به ویژه در دستگاه گوارش جلوگیری می کند. علاوه بر این، ترکیبات موجود در این میوه می توانند به کاهش فرآیندهای التهابی در سرطان سینه و سرطان روده کمک کنند.
بهبود عملکرد کبد: انار به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها، میتواند به بهبود عملکرد کبد و سم زدایی بدن کمک کند.
پیراهن شیک مردانه سبک بوهو؛ با این مدل ها استایلتو تغییر بده!
انار یک میوه گرد با یک «تاج» در قسمت بالا است. این میوه در اصل بومی ایران، ارتفاعات ارمنستان و شمال هند است. امروزه ایران، بزرگترین تولید کننده انار در جهان است و بیش از ۷۴۰ گونه مختلف از این میوه را پرورش می دهد.
دانه های انار حاوی ویتامین ها، قندها، پروتئین ها، مواد چرب و اسیدهای آلی به ویژه اسید سیتریک هستند. این میوه همچنین حاوی پونیکالاژین است. انار حاوی آنتی اکسیدان های بسیار قوی است که سه برابر قوی تر از ترکیبات موجود در شراب و چای سبز است.
بهترین زمان برای خوردن انار، صبح ها بعد از نوشیدن یک لیوان آب است.
این فرایند همچنین ممکن است طعم میوه را تعدیل کرده و به تحریک تولید آب دهان کمک کند، که میتواند برای هضم بهتر غذا مفید باشد.
علاوه بر این، انار فشار خون بالا را نیز کاهش می دهد و خوردن هر روزه آن باعث بهبود جریان خون در قلب در بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب می شود.
همچنین این میوه باعث افزایش سطح تستوسترون می شود که باعث افزایش میل جنسی در مردان و زنان می شود.
پلی فنل ها: انار منبع غنی پلی فنل ها است که می تواند به چربی سوزی کمک کند.
اگرچه انار برای پیشگیری از دیابت مفید است. اما اگر از این بیماری رنج می برید باید از مصرف میوه خودداری کنید، زیرا درصد بالایی از قند را دارد.
انار در اساطیر و ادبیات ملل مختلف جایگاهی ویژه داشته و از آن به عنوان میوهای بهشتی و مقدس یاد شده است.
مصرف بیش از حد انار می خواص انار برای کودکان نی نی سایت تواند عوارض جانبی زیر را به همراه داشته باشد:
مدل مو بابلیس باز برای موهای کوتاه و بلند با ظاهری جذاب و جدید